AiN 5 jaar: Like & Win 4 exemplaren van het magazine van de Stichting Adel in Nederland

Afb. Het februari-, april-, juni- en augustusnummer van het magazine van AiN.
Afb. Het februari-, april-, juni- en augustusnummer van het magazine van AiN.

Vijf jaar geleden begon AiN op 23 september 2012 als groep op Facebook en dat vieren we deze week met verschillende acties. AiN geeft voor haar donateurs een digitaal magazine uit boordevol adellijke verhalen, informatie en genealogisch nieuws, maar speciaal voor ons eerste lustrum hebben we een set met het februari-, april-, juni- en augustusnummer van dit jaar full colour laten afdrukken op luxe papier.

Door dit bericht te ‘liken’ op onze Facebookpagina of door een mail te sturen naar info@adelinnederland.nl maakt u kans op een set van 4 gedrukte exemplaren.

Deze actie loopt tot woensdag 12.00 uur en  over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Bent u benieuwd naar dit magazine en wilt u 6 keer per jaar dit digitale magazine van AiN in uw mailbox ontvangen? Word dan nu donateur!
De Stichting Adel in Nederland heeft als doel het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland in de ruimste zin. Voor € 17,50 per jaar kunt u donateur worden, ontvangt u zes keer per jaar het digitale magazine en steunt u ons in onze werkzaamheden. AiN heeft de culturele ANBI-status en daardoor kunt u als donateur bij de opgave voor de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Meer weten en opgeven als donateur? Stuur dan een mail
naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.