AiN 5 jaar: Like & Win ‘Hoog Geboren. 250 jaar adellijk leven in Nederland’ door Ileen Montijn

Afb. De voorkant van het boek met Willem Jan baron van Dedem (1914-1935) met geweer en jachtbuit in 1925.
Afb. De voorkant van het boek met Willem Jan baron van Dedem (1914-1935) met geweer en jachtbuit in 1925.

Vijf jaar geleden begon AiN op 23 september 2012 als groep op Facebook en dat vieren we deze week met verschillende acties. Dit keer verloten we een boek, dat iedereen die in adel geïnteresseerd is gelezen móet hebben en waarin Ileen Montijn overzichtelijk de adel in Nederland in de afgelopen eeuwen beschrijft met behulp van verschillende thema’s en veel anekdotes.

Door dit bericht te ‘liken’ op onze Facebookpagina of door een mail te sturen naar info@adelinnederland.nl maakt u kans op dit boek door Ileen Montijn.

Deze actie loopt tot zaterdag 30 september 17.00 uur en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

AiN zoekt donateurs
De Stichting Adel in Nederland heeft als doel het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland in de ruimste zin. Voor € 17,50 per jaar kunt u donateur worden, ontvangt u zes keer per jaar het digitale magazine en steunt u ons in onze werkzaamheden. AiN heeft de culturele ANBI-status en daardoor kunt u als donateur bij de opgave voor de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Meer weten en opgeven als donateur? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.