AiN bestaat vandaag 5 jaar!

ain-5-jaar
Vijf jaar geleden begon AiN op 23 september 2012 als groep op Facebook en inmiddels hebben we op Facebook 3553 volgers, krijgt onze website bijna 13.000 bezoeken per maand en heeft onze facebookpagina wekelijks een berichtenbereik van meer dan 25.000 personen. Duizenden berichten hebben wij in de afgelopen jaren met u gedeeld en het worddocument hiervan bevat inmiddels meer dan 500.000 woorden en is een boekwerk van 1294 pagina’s.

Like & Win Acties
Deze week vieren wij samen met u onze vijfde verjaardag met Like & Win Acties: er zijn twee kaarten te winnen voor de lezing door de Hertog van Devonshire op dinsdag 26 september in het Rijksmuseum, er zijn gedrukte exemplaren te winnen van ons digitale magazine en ook zullen er boeken worden verloot. Aan het einde van deze week hopen wij een bijzondere crowdfunding actie te starten, waardoor twee portretten gerestaureerd kunnen worden, die door AiN aan een museum geschonken zullen worden.

Wilt u ons steunen als donateur?
Door donateur te worden steunt u onze werkzaamheden, ontvangt u het digitale magazine boordevol informatie, verhalen en genealogisch nieuws en krijgt u voorrang bij en korting op excursies.

Doel AiN
Het primaire doel van AiN is het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland en om dit mogelijk te kunnen blijven maken, is uw hulp nodig, want als stichting willen wij onze website uitbouwen tot een gebruiksvriendelijke database met steeds weer nieuwe informatie over adel in de ruimste zin: actualiteiten in de media, genealogisch nieuws, historische informatie, anekdotes en informatie over boeken, tentoonstellingen, lezingen, excursies, symposia en veilingen die gerelateerd zijn aan adel in Nederland.

Belastingvoordeel
Door voor € 17,50 per jaar donateur te worden, maakt u dit mogelijk en omdat AiN is aangemerkt als culturele ANBI is uw gift aftrekbaar in de aangifte voor de inkomstenbelasting.

Hoe word ik donateur?
U kunt donateur worden door een mail te sturen aan nieuwsbrief@adelinnederland.nl. U ontvangt dan een bevestigingsmail met nadere informatie.

Wij hopen van harte dat wij op uw steun kunnen rekenen!

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur,

John Töpfer
directeur Stichting Adel in Nederland

PS wist u dat…