Aprilnummer magazine AiN: nu verkrijgbaar!

Afb. De voorkant van het aprilnummer van het nieuwe magazine van AiN.
Afb. De voorkant van het aprilnummer van het nieuwe magazine van AiN.

Dit weekend is het aprilnummer van het digitale magazine van AiN aan de donateurs toegezonden. Ook dit keer staat het weer boordevol informatie: een interview met Heidi gravin van Limburg Stirum, waarin zij onder meer vertelt over de buitenplaats Spijkerbosch, die al ruim honderd jaar familiebezit is. Verder een fotoreportage over de Japanse tuin van freule Daisy in Den Haag, met wonderschone bloesempracht. Ook zijn er weer nieuwe verhalen in de vaste rubrieken ‘Thuis heb ik nog een ansichtkaart’, ‘Het verhaal bij een graf’, ‘Op stand aan de wand’, ‘Gevallen voor het vaderland’ en ‘Moord & Brand’, waarbij in de laatste rubriek een 19e-eeuwse adellijke gifmengster een hoofdrol speelt. Tot slot is er weer een overzicht van geboortes, huwelijk & verloving en overledenen in de afgelopen maanden.

Wilt u ook donateur worden en het magazine ontvangen?
De Stichting Adel in Nederland heeft als doel het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland in de ruimste zin. Voor € 17,50 per jaar kunt u donateur worden, ontvangt u zes keer per jaar het digitale magazine en steunt u ons in onze werkzaamheden. AiN heeft de cultuele ANBI-status en daardoor kunt u als donateur bij de opgave voor de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Meer weten en opgeven als donateur? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.

Hierboven enkele van de 44 pagina’s uit het aprilnummer van het digitale magazine van AiN.

Download hier ter kennismaking gratis het februari-nummer: www.adelinnederland.nl/wp-content/uploads/2017/02/AiN_magazine_jaargang1_nummer1.pdf.