Gratis ter kennismaking: het eerste digitale magazine van AiN

De voorkant van het digitale magazine van AiN.
Afb. 1. De voorkant van het digitale magazine van AiN.

Vanmorgen ontvingen de donateurs van de Stichting Adel in Nederland het eerste digitale magazine: 70 pagina’s vol verhalen, met een interview met Floor barones van Dedem, foto’s en het laatste adellijke nieuws op het gebied van boeken, tentoonstellingen en genealogie.

 

Afb. 2. Interview met Floor barones van Dedem.
Afb. 2. Interview met Floor barones van Dedem.

Dubbeldik nummer
Omdat dit de eerste uitgave is, is het een dubbeldik nummer geworden. Dit keer is eenmalig al het nieuws uit de maanden december en januari opgenomen, dat al eerder op de website en facebookpagina van AiN heeft gestaan, om zo een overzicht te bieden van het werk dat door onze stichting verricht is. Daarnaast zijn er 5 nieuwe, vaste rubrieken gestart: ‘Moord & Brand’, ‘Thuis heb ik nog een ansichtkaart’, ‘Het verhaal bij een graf’, ‘Op stand aan de wand’ en ‘Gevallen voor het vaderland’.

Interactief magazine
Wat dit magazine extra bijzonder maakt, is dat het interactief is: zo staan er niet alleen vele linkjes in naar andere websites en artikelen, maar ook naar twee door AiN gemaakte filmpjes, zodat u kunt rondkijken op het winterse landgoed Den Berg en op het 49e Wiener Ball, waar 64 debutanten onlangs hun opwachting maakten. Dit eerste digitale magazine wordt nu voor de eerste keer gratis ter informatie op de website van AiN geplaatst. Voor het meest actuele nieuws blijven er natuurlijk de dagelijkse berichten op de website en de facebookpagina.

Wilt u ook donateur worden?
Voor € 17,50 per jaar kunt u donateur worden, ontvangt u zes keer per jaar het digitale magazine en steunt u ons in onze werkzaamheden. Een hogere bijdrage is van harte welkom en omdat de Stichting Adel in Nederland de Culturele ANBI-status heeft, kunt u als donateur bij de opgave voor de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Meer weten en opgeven als donateur? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.

Wij wensen u voor nu veel lees- en kijkplezier toe!

Download hier nu gratis het eerste digitale magazine van AiN: ain_magazine_jaargang1_nummer1