Like & Win: 2 kaarten voorpremière Downton Abbey mét inleiding door AiN woensdag 11 september in Rotterdam

Op woensdag 11 september vindt in het film- en muziektheater LantarenVenster in Rotterdam de voorpremière plaats van de film Downton Abbey. Deze voorpremière wordt om 20.00 uur door John Töpfer, directeur Stichting Adel in Nederland, voorzien van een inleiding over Britse adel in relatie tot Downton Abbey.

Like & Win
Door dit bericht op de facebookpagina van AiN te liken of door een mail te sturen naar info@adelinnederland.nl kunt u de winnaar worden van twee kaarten voor deze inleiding en twee kaarten voor de film! Er worden, dankzij de bereidwillige medewerking van LantarenVenster, drie sets van 2 kaarten verloot. U kunt meedoen aan deze actie tot vrijdagavond 6 september 24.00 uur. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Over de film
De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film, die een jaar na het einde van het verhaal van de serie verdergaat, in 1927, als de familie koninklijk bezoek krijgt.

De succesvolle serie Downton Abbey, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.
De bioscoopfilm is geschreven door de bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey). De cast bestaat o.a. uit Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern en Laura Carmichael.

Link naar de website van film- en muziektheater LantarenVenster https://www.lantarenvenster.nl/programma/downton-abbey/