NLdoet: help op 16 maart mee op buitenplaats Vreedenhorst

Afb. De startpagina van de website van Vreedenhorst met zicht op deze historische buitenplaats.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die dit jaar op 15 & 16 maart weer door het Oranje Fonds georganiseerd wordt. Ook buitenplaats Vreedenhorst van de familie Beelaerts van Blokland doet dit jaar mee en vraagt hulp bij het onderhoud.

In 1957 kochten de ouders van jonkheer Kees Beelaerts van Blokland de historische buitenplaats Vreedenhorst en tegenwoordig heeft hij hier zijn adviesbureau voor groen erfgoed. Twee jaar geleden ging de nieuwe website online (www.vreedenhorst.nl), waarop veel informatie over de geschiedenis en de activiteiten te vinden is.

Op zaterdag 16 maart tussen 9.30-15.00 uur wordt er hulp gevraagd bij het onderhoud, zoals het verwijderen van bramen en klimop, het snoeien van struiken en het onderhoud van hekken en bruggen. Wat er precies gedaan kan worden, wordt in onderling overleg bepaald op basis van interesse en ervaring .

Opgeven kan via https://www.nldoet.nl/klus/werken-de-tuin-van-buitenplaats-vreedenhorst?fbclid=IwAR34aNHsdpzod9i0a213odBAYznC0ghMkmGkRNkiFwDcFc1MqgRo8IhXdao

Benieuwd naar klussen bij u in de buurt? Kijk dan op https://www.nldoet.nl/