Rondleidingen op Goudestein: 19 maart, 23 april, 21 mei en 25 juni

Afb. De buitenplaats Goudestein. Foto met dank aan http://rtvstichtsevecht.nl.
Afb. De buitenplaats Goudestein. Foto met dank aan http://rtvstichtsevecht.nl.

De buitenplaats Goudestein kwam in 1608 in het bezit van de familie Huydecoper, die daar gedurende vele generaties heeft gewoond. In 1814 werd een nakomeling in de Nederlandse adel opgenomen met het predikaat jonkheer. In het interieur zijn kunstwerken te zien met historische, aan de kunstzinnige bewoners van de Vechtstreek gerelateerde kunst. Een deskundige gids gaat tijdens de rondleiding dieper in op de kunst, het interieur en de kleurrijke geschiedenis van zijn bewoners.

Voor meer informatie en inschrijving voor deze rondleiding zie: http://rtvstichtsevecht.nl/artikel/46769509/rondleidingen-door-huize-goudestein-nu-gemeentehuis.

Wilt u onze werkzaamheden ondersteunen en donateur worden? De Stichting Adel in Nederland heeft als doel het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland in de ruimste zin. Voor € 17,50 per jaar kunt u donateur worden, ontvangt u zes keer per jaar het digitale magazine en steunt u ons in onze werkzaamheden. AiN heeft de cultuele ANBI-status en daardoor kunt u als donateur bij de opgave voor de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Meer weten en opgeven als donateur? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.

Download hier ter kennismaking gratis het februari-nummer: www.adelinnederland.nl/wp-content/uploads/2017/02/AiN_magazine_jaargang1_nummer1.pdf.