Sneak preview: de voorkant van het eerste digitale magazine van Adel in Nederland!

ain-magazine-februari-2017
Afb. De voorkant van het eerste digitale magazine van AiN.

Komende week wordt het eerste digitale magazine van AiN aan de donateurs toegestuurd. Omdat dit de eerste uitgave is, is het een speciaal en superdik nummer geworden met een overzicht van al het adellijke nieuws in de afgelopen twee maanden.

Daarnaast is er nog veel meer te lezen. Het hoofdartikel is dit keer een interview met Floor barones van Dedem, waarin zij vertelt over de inzet van haar familie voor het eeuwenoude familiebezit Den Berg, met hierbij een winterse fotoreportage van dit landgoed.

Ook wordt er in dit eerste nummer gestart met vijf vaste rubrieken: ‘Moord en Brand’, ‘Thuis heb ik nog een ansichtkaart’, ‘Het verhaal bij een grafmonument’, ‘Op stand aan de wand’ en ‘Gevallen voor het vaderland’.

Wat dit magazine extra bijzonder maakt, is dat het interactief is. Er staan meerdere links in, waarop u kunt klikken voor meer informatie op andere websites. Ook staat er zelfs een link in naar een door AiN gemaakt filmpje, waardoor u zelf even kunt rondkijken op het winterse landgoed Den Berg!

Bent u ook geïnteresseerd in ons magazine? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl en wordt voor € 17,50 per jaar donateur van Stichting Adel in Nederland. U steunt u ons dan niet alleen in onze werkzaamheden, maar ontvangt ook zes keer per jaar ons digitale magazine boordevol informatie. AiN is aangemerkt als culturele ANBI en hierdoor is uw gift 1,25 keer aftrekbaar in de aangifte voor de inkomstenbelasting.