Stichting Adel in Nederland 3 jaar: doe mee en win een complete jaargang van het magazine!

Afb. In 2018 werd het digitale magazine van AiN vier keer aan haar donateurs toegestuurd. Deze staan boordevol adellijke verhalen en interviews, adellijk nieuws en een overzicht van adellijke geboortes, huwelijken en overledenen in de afgelopen maanden. Omdat AiN vandaag jarig is, verloten we drie van deze sets!

Ruim zes jaar geleden begon Adel in Nederland (AiN) als groep op Facebook en vandaag drie jaar geleden werd de stichting Adel in Nederland opgericht. Een reden voor een feestje en daarom verloten wij een complete jaargang van het magazine van AiN!

Win een jaargang met vier gedrukte magazines!
AiN geeft voor haar donateurs een digitaal magazine uit. Om te vieren dat AiN vandaag jarig is, verloten we drie gedrukte sets met de magazines die in 2018 zijn uitgegeven. Door dit bericht te liken op Facebook of door een mail te sturen naar info@adelinnederland.nl maakt u een kans op deze vier magazines boordevol adellijke verhalen, interviews en het laatste nieuws. Meedoen kan tot 1 maart 24.00 uur en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Wilt u ook in 2019 het digitale magazine vier keer ontvangen?
Voot 17,50 euro per jaar steunt u AiN in haar werkzaamheden, krijgt u voorrang bij én korting op door AiN georganiseerde excursies mét lezingen over adel en ontvangt u in 2019 vier keer het digitale magazine in uw mailbox. Als u nu donateur wordt, krijgt u meteen gratis per mail het decembernummer 2018 als welkomstcadeau! In de magazines staan de verhalen die voor het grootste deel niet op onze website komen te staan en daarnaast vindt u hierin interviews, adellijk nieuws en een overzicht van adellijke geboortes, huwelijken en overledenen in de afgelopen maanden. Wilt u donateur worden en ons steunen? Mail dan naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.

Wat doet de stichting Adel in Nederland eigenlijk?
AiN informeert al ruim zes jaar vrijwel dagelijks via haar website en social media in de ruimste zin over adel: actualiteiten in de media, genealogisch nieuws, historische informatie, anekdotes en informatie over boeken, tentoonstellingen, lezingen, excursies, symposia en veilingen die gerelateerd zijn aan adel in Nederland. Daarnaast geeft AiN voor haar donateurs vier keer per jaar een digitaal magazine uit. Ook koopt AiN soms adellijke zaken aan om daar een nieuwe, openbaar toegankelijke bestemming aan te geven; recent werden twee olieverfportretten van baron en barones Van Boecop aan Museum Elburg geschonken. Eén keer per jaar organiseert AiN bovendien voor haar donateurs een excursie met daarbij een lunch en een lezing met een adellijk onderwerp.

AiN in getallen:
– de website werd inmiddels 435.348 keer bezocht en heeft bijna 25.000 bezoeken per maand
– Facebook: 4.953 volgers en ruim 25.000 bezoeken per week
– Twitter: 777 volgers
– Instagram: 657 volgers
– alle berichten en verhalen op de website en Facebook in de afgelopen jaren vormen een word-document van 1.468 pagina’s met 574.791 woorden