TV tip: het Tulpenbal NPO1 22.25 uur

tulpenbal-2017
Afb. De hoofdlocatie: de Koepelkerk in Amsterdam.

Vanavond is in het programma ‘Hoe heurt het eigenlijk?’ onder meer een impressie te zien van het Tulpenbal begin dit jaar, op zaterdag 19 maart in Noordwijk. Hierin worden verschillende balgasten geïnterviewd, die over dit bijzondere weekend vol activiteiten vertellen.

Het Tulpenbal is naast het Wiener Ball het tweede grote bal in Nederland en biedt de mogelijkheid voor de vele geïnteresseerden om nog meer van deze balcultuur te kunnen genieten.

Op zaterdag 1 april 2017 is het volgende Tulpenbal en als hoofdlocatie is dit keer gekozen voor de sfeervolle Koepelkerk in Amsterdam. Het bijzondere van dit feest is, dat er veel gasten uit het buitenland komen en dit betekent dat men kennis kan maken met andere culturen, terwijl de buitenlandse gasten kennis kunnen maken met de Nederlandse cultuur tijdens de vele activiteiten rondom dit bal.

Meer weten over het Tulpenbal en kaarten bestellen? Zie: www.tulipsball.com of word volger op facebook: www.facebook.com/tulipsball.

Link naar een fotoverslag op AiN van het Tulpenbal begin dit jaar: www.adelinnederland.nl/tulpenbal-2016-internationaal-gezelschap-noordwijk/.