Volgende week: de Tuin der Lusten op Spijkerbosch

tuin-der-lusten-compilatie-3Over een week is het zover: het jaarlijkse festival De Tuin der Lusten, dat dit keer plaatsvindt op landgoed Spijkerbosch in Olst is. De zaterdag is inmiddels al uitverkocht, maar voor donderdag 28 en vrijdag 29 september zijn er nog kaarten beschikbaar, maar wees snel! Deze eeuwenoude buitenplaats is sinds 1914 in het bezit van de familie Van Limburg Stirum en het fraai gerestaureerde huis, de mooie tuinen en het omringende landschapspark vormen de sfeervolle achtergrond voor een bijzonder culinair en cultureel zesgangenmenu.

De eerste gang bestaat uit een culturele amuse, waarbij je tijdens een rondwandeling over deze buitenplaats het kunstenaarsduo Pijnacker & Mellink ontmoet die één uit duizend vragen aan je stellen. De tweede, vierde en zesde gang zijn culinaire gerechten aan lange tafels, waarbij de koks van Butifarra je verrassen met hun mediterrane kunsten. Tussendoor zijn er culturele gangen door Ici’bas met een multidisciplinair spektakel van circus en dans en Cie Vendaval verzorgt een voorstelling vol literaire schoonheid, waarbij kleine stoffige laatjes geopend worden en je sleutels en antwoorden gegeven worden.

De magie van een historische buitenplaats in combinatie met een bijzonder culinair en cultureel programma, maakt De Tuin der Lusten tot een onvergetelijke totaalervaring.

Meer weten en kaarten online reserveren? Kijk dan voor het hele programma op www.detuinderlusten.nl.

Data en locatie De Tuin der Lusten
28 en 29 september 2017
Buitenplaats Spijkerbosch
Spijkerbospad 7 in Olst