Word donateur van AiN en maak kans op ‘De mug en de kaars’

Afb. De voorkant van 'De mug en de kaars', een boek waarin de onbekende leefwereld van adellijke vrouwen in de 16e en 17e eeuw tot leven komt.
Afb. De voorkant van ‘De mug en de kaars’, een boek waarin de onbekende leefwereld van adellijke vrouwen in de 16e en 17e eeuw tot leven komt.

De Stichting Adel in Nederland (AiN) heeft als doel het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland in de ruimste zin: actualiteiten in de media, genealogisch nieuws, historische informatie, anekdotes en informatie over boeken, tentoonstellingen, lezingen, excursies, symposia en veilingen.

Speciaal voor onze donateurs geven wij zes keer per jaar een digitaal magazine uit, dat boordevol informatie staat. Daarnaast krijgen donateurs voorrang bij en korting op door AiN georganiseerde excursies. Zo staat er in augustus een excursie ingepland naar Groningen met twee lezingen, een lunch, een rondleiding en een bezoek aan een tentoonstelling. Meer informatie over deze excursie volgt binnenkort.

Wilt u ons steunen in onze werkzaamheden? Word dan nu voor € 17,50 per jaar donateur en stuur een mail naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.

Donateurs die zich deze week aanmelden, maken kans op het geweldige boek ‘De mug en de kaars’ van Sophie Reinders, waarin de leefwereld van adellijke vrouwen in de 16e en 17e eeuw tot leven wordt gebracht: dit boek verloten wij onder alle donateurs die zich vanaf zondag 18 juni 2017 t/m zondag 25 juni 2017 als donateur opgeven via nieuwsbrief@adelinnederland.nl.

AiN heeft de culturele ANBI-status, waardoor u als donateur bij de opgave voor de inkomstenbelasting giftenaftrek kunt krijgen. Meer informatie hierover leest u in de bevestigingsmail, die u na aanmelding ontvangt.