Bezoek aan de Hoge Raad van Adel

Afb. Mr. Marc Scheidius (links), secretaris van de Hoge Raad van Adel, neemt de vier gedrukte jaargangen van het magazine in ontvangst van John Töpfer, directeur stichting Adel in Nederland.

De stichting Adel in Nederland geeft voor haar donateurs een digitaal magazine uit dat per mail wordt toegestuurd. Het magazine staat vol adellijke verhalen uit het heden en het verleden en het laatste adellijke nieuws. Zo wordt hierin altijd een overzicht opgenomen van geboortes, huwelijken en overledenen, waarbij ook medewerking wordt verleend met foto’s.

Voor de bibliotheek van de Hoge Raad van Adel zijn nu speciaal de eerste vier jaargangen afgedrukt en deze zijn door de Raad aangekocht, zodat zij hier voor raadpleging beschikbaar zijn.

Mr. Marc Scheidius, secretaris van de Hoge Raad van Adel, nam deze eerste vier jaargangen in ontvangst van John Töpfer, directeur stichting Adel in Nederland, en zorgde voor een gastvrije ontvangst.

Bent u ook geïnteresseerd in het digitale magazine? Voor 17,50 euro per jaar wordt u donateur, ondersteunt u ons in onze werkzaamheden en ontvangt u het magazine in uw mailbox. Mail voor meer informatie naar info@adelinnederland.nl.