Foto’s Keizerlijk Kerst: winnares Like & Win actie

Afb. Een fotocollage van Keizerlijke Kerst door mevrouw Elbertse, die één van de winnaressen van de Like & Win Actie was van AiN in samenwerking met kasteel Amerongen. Hartelijk dank voor deze mooie foto’s!

Nog t/m 6 januari kunt u op kasteel Amerongen ‘Keizerlijk Kerst, Kerst 1918 op kasteel Amerongen’ bezoeken. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat de Duitse Keizer Wilhelm II aankwam op Kasteel Amerongen en tijdens zijn verblijf maakte hij Kerst mee op het kasteel. Deze sfeervolle tijd werd ook toen gevierd en ook u kunt nu ervaren hoe dat was! Beleef Kerst zoals dat rond 1918 plaatsvond op Kasteel Amerongen in het fraai versierde Huys.

Dankzij de gewaardeerde medewerking van kasteel Amerongen, mocht de Stichting Adel in Nederland 2 x twee kaarten verloten. Mevrouw Elbertse was één van de winnaars en maakte deze mooie fotocollage van haar bezoek!

Wilt u zelf het kasteel nog in kerstsfeer bezoeken? Dan kan dat nog t/m 6 januari! Lees meer op https://www.kasteelamerongen.nl/agenda/een-keizerlijke-kerst