Opening Van Nispen tot Sevenaer Klinieken

Afb. 1. Clementine van Nispen in Van Nispen tot Sevenaer Klinieken: “Bij Van Nispen tot Sevenaer klinieken vinden we de huid te belangrijk en daarom gaan we voor niets minder dan het beste.”

Vorige jaar opende jonkvrouwe Clementine van Nispen tot Sevenaer haar eigen huidkliniek. Afgelopen week stond zij in de Flair en vertelde onder meer hierover en over de betekenis van het van adel zijn nu. Naar aanleiding van dit interview (een aanrader om te lezen!) herplaatsen wij hier nogmaals  ons gesprek met haar.

Onlangs vond in het winkelcentrum Leidsche Rijn aan de Centrumboulevard 303 in Utrecht de verwezenlijking van een langgekoesterde wens plaats van jonkvrouwe Clementine van Nispen tot Sevenaer: haar eigen huidkliniek. AiN sprak Clementine van Nispen (27) over deze voor haar bijzondere gebeurtenis en vroeg wanneer haar droom begon: “Mijn allereerste bijbaantje was in de parfumerie en vanaf dat moment heb ik een passie ontwikkeld over verzorging van de huid en het goed voelen in je eigen vel. Dit is dan ook de eerste stap geweest richting de opleiding allround schoonheidsspecialiste.”

Als schoonheidsspecialiste verzorgde en behandelde zij de gezonde huid, zodat deze in perfecte conditie kan blijven, maar voor Clementine was dit niet genoeg: “Er zijn ook cliënten met een aangedane huid, die behandeld en verzorgd kan worden en hierbij zijn er veel mogelijkheden. Daarom heb ik de keuze gemaakt voor de opleiding huidtherapie. Als gediplomeerd huidtherapeut kan ik ook helpen om de aangedane huid te verbeteren en draag ik bij aan de kwaliteit van leven en het welzijn van mijn cliënten. Ik zeg altijd: iedereen heeft het recht om zich goed te voelen en trots te zijn op zijn of haar huid.”

Afb. 2. In de Van Nispen tot Sevenaer Klinieken worden huidproducten gebruikt en aangeboden van Medical Beauty Research en Dermaceutic. Bij beide merken is de werking uitgebreid onderzocht en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Het behandelaanbod bestaat uit: acnetherapie, huidcurettage, huidverjonging, huidverbetering, ontharen, littekens, chemische peelings, pigmentafwijkingen en vaatafwijkingen. “Om het behandelresultaat te optimaliseren biedt de kliniek ook huidproducten aan. Deze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen micro plastic, want wij willen alleen het allerbeste voor onze cliënten”, aldus Clementine. “Wij werken in de kliniek alleen met huidtherapeuten. Het beroep huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet BIG. De huidtherapeut is werkzaam binnen het domein van de gezonde en zieke huid, met of zonder doorverwijzing.”

Enthousiast en trots vertelt zij over de behandelapparatuur: “Wij bieden wetenschappelijk onderbouwde diensten aan. De kliniek onderscheidt zich door de aanschaf van uitgebreid onderzochte behandelapparatuur en wij beschikken over de nieuwste en beste apparatuur in ons vakgebied.”

Hoe kijkt Clementine van Nispen terug op de opening? “Met de opening is mijn droom van een eigen huidkliniek werkelijkheid geworden. Het was een onbeschrijfelijk moment! Ik ben dankbaar voor iedereen die heeft geholpen dit mogelijk te maken!”

Benieuwd geworden naar Van Nispen tot Sevenaer klinieken? Kijk dan op  https://www.facebook.com/vntsklinieken en word volger of kijk op de website voor meer informatie en het maken van een afspraak https://vnts-klinieken.nl

Van Nispen tot Sevenaer klinieken is expert op het gebied van huidverbetering. De kliniek onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en beschikt over medische behandelapparatuur. De kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister (KP). Bij een aanvullende verzekering is veelal een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.