Portretten op zoek naar een nieuw thuis: helpt u ons mee?

Afb. Paul Eugène Henri Victor Louis baron van Boecop (1857-1936), luitenant-kolonel tit. cavalerie, en Jacqueline Arnoldine barones van Boecop née Valette (1863-1897), romanschrijfster.

Vorig jaar kocht AiN op een veiling 2 portretten van baron en barones Van Boecop. De familie Van Boecop is een oude Gelderse adellijke familie, die in 2002 uitgestorven is. AiN is nu een crowdfundingactie gestart op Voordekunst, zodat de portretten door een deskundige restaurator gerestaureerd kunnen worden. Daarna worden ze geschonken aan Museum Elburg, de stad waar de familie Van Boecop eeuwenlang mee verbonden is geweest.

Meedoen vanaf 10 euro
Vanaf 10 euro kunt u al bijdragen en voor iedere bijdrage ontvangt u een tegenprestatie van ons, die varieert van een digitaal magazine van AiN per mail tot aan een excursie met lunch!

Helpt u ook mee?
Voor meer informatie over deze crowdfundingactie, een filmpje, een overzicht van de tegenprestaties en het doneren van uw bijdrage, zie https://www.voordekunst.nl/projecten/6351-portretten-op-zoek-naar-een-nieuw-thuis-1.