Stichting AiN 2 jaar & bezoekersrecord: win een jaargang van het magazine!

Afb. Wilt u deze 6 gedrukte exemplaren van het digitale magazine van AiN winnen? Lees dan meer in het bericht hieronder!

Gisteren was het 2 jaar geleden dat de oprichtingsakte van de Stichting Adel in Nederland werd ondertekend en in de afgelopen dagen viel er meer voor AiN te vieren: de 4000ste volger op facebook meldde zich aan, de website kon in de afgelopen maand op bijna 25.000 bezoeken rekenen en de stijgende lijn van bezoekers wordt nog steeds voortgezet.

In de afgelopen dagen waren er veel vragen vanuit de media n.a.v. de uitspraak van de Raad van State in de zaak Hugo Klynstra en AiN werkte mee aan berichtgeving door het ANP, RTL, De Telegraaf, RTL Boulevard, De Volkskrant en Nieuws en Co op NPO Radio 1.

Link naar een interview met de directeur van AiN in De Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/binnenland/hugo-klynstra-is-sinds-vandaag-een-prins-wat-betekent-dit-voor-het-huis-de-bourbon-de-parme~a4575008/.

Link naar een interview met de directeur van AiN in De Telegraaf: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1729229/we-hebben-er-een-nieuwe-prins-bij.

Link naar een artikel waarin de directeur van AiN geciteerd wordt in het Reformatorisch Dagblad: https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/raad-van-state-hugo-klynstra-is-een-prins-1.1470432.

Like & Win
Om de 4000ste volger op Facebook en het nieuwe bezoekersrecord op de website te vieren, verloten we een complete jaargang van het magazine van AiN. Door het bericht op Facebook te liken of – voor als u geen Facebook hebt – door een mail te sturen naar info@adelinnederland.nl maakt u kans op deze unieke, gedrukte uitgave van 6 magazines boordevol adellijke verhalen, foto’s en nieuws. Meedoen kan tot vrijdag 2 maart 2018 24.00 uur.

Donateur worden
Wilt u AiN in haar werkzaamheden steunen en meehelpen om dagelijkse berichtgeving op haar website en facebookpagina mogelijk te blijven maken? Word dan nu donateur! Voor 17,50 euro per jaar steunt u ons niet alleen, maar ontvangt u 4 keer per jaar ons digitale magazine in uw mailbox boordevol informatie, verhalen en genealogisch nieuws, en krijgt u bovendien voorrang bij excursies die door AiN georganiseerd worden. Mail voor meer informatie naar nieuwsbrief@adelinnederland.nl.