Tulpenbal: t/m 13 mei laatste kaarten te koop

Afb. Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Nicolae en Prinses Alina-Maria van Roemenië hopen dankzij het Tulpenbal op een grote bijdrage voor de ‘Prins Nicolae Foundation’.

Op zaterdag 28 mei is het Tulpenbal en t/m vrijdag 13 mei is er nog gelegenheid om kaarten te kopen voor deze feestelijke avond in stijl en met traditie in de sfeervolle Koepelkerk in Amsterdam, met gasten uit binnen- en buitenland. Kaarten zijn t/m vrijdag 13 mei te koop via https://www.tulipsball.com/

Tulpenbal: steun voor PRINS NICOLAE VAN ROEMENI STICHTING
Voor dit jaar zal het Tulpenbal Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Nicolae en Prinses Alina-Maria van Roemenië steunen in hun strijd tegen ontbossing. Prins Nicolae is de oudste kleinzoon van wijlen koning Michael I van Roemenië en heeft zich ten doel gesteld de ontbossing in Roemenië te bestrijden door de komende drie jaar 1 miljoen bomen te planten.

Prins Nicolae maakt zich zorgen over de gevolgen van ontbossing: “Wilde dieren dalen af ​​naar steden door gebrek aan voedsel en onderdak, huizen en straten staan ​​onder water waardoor aardverschuivingen ontstaan. Het is tijd om met oplossingen te komen voor het probleem dat aan de basis ligt van deze negatieve effecten: ontbossing. Wat stellen we voor? We zullen 1.000.000 bomen planten voor Roemenië. We willen samen 1.000.000 zaailingen planten en de gebieden herplanten die het meest getroffen zijn door de overstromingen: Bacău, Brăila, Botoșani, Buzău, Constanța, Călărași, Covasna, Dolj, Galați, Iași, Ilfov, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vrancea, Vaslui, zelfs Boekarest. Starten met het project: De campagne is gestart in het voorjaar van 2020. Het project duurt 3 jaar.”

Bovendien hebben hun koninklijke hoogheden, gezien de huidige situatie in het aangrenzende land Oekraïne, het liefdadigheidsfonds gedeeltelijk gewijd aan de ondersteuning van Oekraïense vluchtelingen in Roemenië.

Hunne Koninklijke Hoogheden zijn aanwezig op het zesde Tulpenbal in Amsterdam en kijken ernaar uit om een ​​substantieel bedrag op te halen om de ‘Prins Nicolae Foundation’ te steunen!

Koop nu je tickets voor het Tulpenbal: https://www.tulipsball.com/tickets/