Zaterdag 1 februari: 52e Wiener Ball (laatste kaarten in de verkoop!)

Afb. Het Wiener Ball in Grand Hotel Huis ter Duin: een stijlvolle avond in ongedwongen sfeer. Op de foto linksonder: v.l.n.r. Sandor en Herta Margarete von Habsburg-Lothringen, Aartshertog en Aartshertogin van Oostenrijk, Dr. Heidemarie Gürer, ambassadeur van Oostenrijk in Nederland en kolonel Thomas Johannes Heim, militair adviseur Oostenrijkse ambassade. Foto’s met hartelijke dank aan Hans Hampsink.

Op zaterdag 1 februari 2020 wordt in Noordwijk aan Zee in het Grand Hotel Huis ter Duin voor de 52e keer het Wiener Ball georganiseerd. Via https://wienerball.huisterduin.com/ gaan deze week de laatste kaarten in de verkoop. Ook u kunt er nog bij zijn, als u snel bent!

De aankomende debutanten zijn deze week aan het oefenen voor de openingsdans onder leiding van de Oostenrijkse dansmeester Heinz Heidenreich. De jongedames zullen in het wit met diadeem in het haar verschijnen en de jongeheren in rok of uniform. Ook dit keer zijn er weer debutanten uit adellijke en patriciaatsfamilies.

Ook u kunt deel uitmaken van deze bruisende avond en genieten van traditie in een feestelijke sfeer. Kijk voor de kaartverkoop op de webpagina https://wienerball.huisterduin.com/

Onderstaande foto’s zijn met hartelijke dank aan Hans Hampsink.