Het laatste avondmaal bij Le Hollandais van Adriaan van Raab van Canstein

Afb. Screenshot van de website van Le Hollandais/www.lehollandais.nl

Het restaurant Le Hollandais in Amsterdam van chef-kok en eigenaar jonkheer Adriaan van Raab van Canstein bestaat inmiddels bijna 25 jaar en moest gisteravond ook sluiten. In Het Parool vandaag een gesprek met hem, medewerkers en bezoekers https://www.parool.nl/amsterdam/het-laatste-avondmaal-van-restaurant-le-hollandais-raar-dat-we-open-mogen~b8988675/

Op de website staat onder meer over hem: Als chef de cuisine opende Adriaan van Raab van Canstein in 1996 restaurant Le Hollandais. Zijn uitgangspunt is de klassieke Franse keuken. Koken leerde Adriaan bij Bordewijk en Christophe’ – gerenommeerde restaurants in Amsterdam. Daarna bestierde hij een restaurant in het zuidwesten van Frankrijk – een streek die bekend staat om zijn boerse keuken. De invloeden van deze leerschool zijn onmiskenbaar in zijn stijl van koken. 

Link naar de website van het restaurant: http://www.lehollandais.nl/