Derksen Veilingbedrijf 20 t/m 25 nov.: antiek, zilver, kristal en porselein uit adellijk bezit

Afb. 1. Lotnummer 5050: Jullien Fils Aine Poisonniere Paris porseleinen eetservies met gecontourneerde rand en goudkleurige decor met groene lijn. Op deze foto is slechts een deel van het zeer uitgebreide servies te zien. Foto met hartelijke dank aan Derksen Veilingbedrijf in Arnhem.

Van 20 t/m 25 november vindt er bij Derksen Veilingbedrijf in Arnhem een grote veiling plaats met onder meer antiek, kristal en porselein, enz., uit een ‘inboedel van een historisch huis en adellijke familie uit het midden van Nederland’. Lees het verhaal hieronder en kijk in de online catalogus van Derksen Veilingbedrijf voor wat er verder geveild wordt op https://derksen.cloudcatalogus.nl/Home/Catalog#

In historische huizen, waar geen gebrek aan ruimte is, kunnen de spullen zich gedurende opeenvolgende generaties opeenhopen. Soms kan het dan ineens tijd zijn om op te ruimen en op deze veiling lijkt dat het geval. 57 kavels uit ‘een historisch huis en adellijke familie uit het midden van Nederland’ worden op deze veiling aangeboden en wie in de online catalogus zoekt op ‘adellijke’ komt ze vanzelf tegen. Het gaat om schilderijen, glaswerk, kristal, zilver, damast, porselein, enz.

Benieuwd naar wat er verder geveild wordt bij Derksen Veilingbedrijf in Arnhem? Kijk dan in de online catalogus op https://derksen.cloudcatalogus.nl/Home/Catalog#

Afb. 2. Meerdere kavels met porselein uit adellijk bezit worden op deze veiling aangeboden. Boven- en onderstaande foto’s met hartelijke dank aan Derksen Veilingbedrijf in Arnhem.