Laatste weekeinde: ‘Nederland Dineert‘

Nederland Dineert
In het Gemeentemuseum in ’s-Gravenhage is t/m zondag 28 februari nog deze geweldige tentoonstelling te zien over vier eeuwen tafelcultuur met vele bijzondere en adellijke bruiklenen: zilver, porselein, kristal en damast van adellijke families als Van Aldenburg Bentinck, Van Heeckeren van Wassenaar, Van Loon en Van Zuylen van Nijevelt.

Link naar bovenstaande afbeelding en meer informatie over deze tentoonstelling: www.gemeentemuseum.nl/tentoonstellingen/nederland-dineert

Twickel
Het zilveren servies van de baronnen Van Heeckeren van Wassenaar van kasteel Twickel. Foto met hartelijke dank aan de webpagina van kasteel Twickel: www.twickel.nl.

Fogelsangh State
Het 250-delig servies van Nieuw Amstel porselein uit 1809 dat door de laatste jonkheer Van Iddekinge uit een uitgestorven tak van deze familie werd ondergebracht in de Van Iddekinge Collectie en dat een goed onderkomen heeft gevonden op Fogelsangh State. Foto met hartelijke dank aan de web- en facebookpagina van Fogelsanghstate www.fogelsangh-state.nl en www.facebook.com/fsveenklooster.