AiN bestaat 7 jaar!

Gisteren was het zeven jaar geleden dat AiN op 23 september 2012 als groep op Facebook begon en inmiddels hebben we op Facebook 5560 volgers, krijgt onze website bijna 25.000 bezoeken per maand en telt onze facebookpagina wekelijks meer dan 25.000 bezoeken. Duizenden berichten hebben wij in de afgelopen jaren met u gedeeld en het worddocument hiervan bevat inmiddels bijna 500.000 woorden en is een boekwerk van 1515 pagina’s.

Like & Win Acties
Deze week vieren wij samen met u onze zevende verjaardag met Like & Win Acties. Zo zijn er twee kaarten te winnen voor de lezing door John Töpfer, directeur Stichting Adel in Nederland, op zaterdag 5 oktober in Zwolle over de Britse adel, met aansluitend de film Downton Abbey. Er zijn gedrukte exemplaren te winnen van ons digitale magazine en ook zal er een boek worden verloot.

Wilt u ons steunen als donateur?
Door donateur te worden steunt u onze werkzaamheden, ontvangt u vier keer per jaar het digitale magazine boordevol informatie, verhalen en genealogisch nieuws en krijgt u voorrang bij en korting op door AiN georganiseerde excursies. Als u nu donateur wordt, krijgt u nu meteen het maart- en juninummer en later dit jaar nog twee uitgaven!

Doel AiN
Het primaire doel van AiN is het digitaal aanbieden van informatie over adel in Nederland en om dit mogelijk te kunnen blijven maken, is uw hulp nodig, want als stichting willen wij onze website uitbouwen tot een gebruiksvriendelijke database met steeds weer nieuwe informatie over adel in de ruimste zin: actualiteiten in de media, genealogisch nieuws, historische informatie, anekdotes en informatie over boeken, tentoonstellingen, lezingen, excursies, symposia en veilingen die gerelateerd zijn aan adel in Nederland.

Hoe word ik donateur?
U kunt donateur worden door een mail te sturen aan nieuwsbrief@adelinnederland.nl. U ontvangt dan een bevestigingsmail met nadere informatie.

Wij hopen van harte dat wij op uw steun kunnen rekenen!

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur,

John Töpfer,
Directeur Stichting Adel in Nederland

PS wist u dat…
• AiN sinds 9 augustus 2013 twittert? Zie www.twitter.com/adelinnederland
• AiN sinds 30 december 2015 een eigen youtube kanaal heeft? Zie www.youtube.com/channel/UCps5dRf1KPfWP4Pw0-Yqurg
• AiN sinds 6 april 2016 een Instagram account heeft? Zie www.instagram.com/adelinnederland
• alle sinds 23 september 2012 geschreven en dagelijks geplaatste berichten inmiddels een wordbestand vormen van 1515 pagina’s met 593.240 woorden?
• tips voor berichten op AiN van harte welkom zijn? Hebt u deze, mail deze dan naar info@adelinnederland.nl